Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на

...
  Скритите послания с  Красимир Куртев“ - Скъпи читатели на
Коментари Харесай

Скритите послания: 5 планети в ретроград, преразгледайте навиците си

   " Скритите послания с  Красимир Куртев “ - Скъпи читатели на Trafficnews, добре пристигнали в рубриката! В следващото издание ще ви показва – Ретроградните планети до 2023 година.
Прочетете още
Ретроградността разказва появяването на планета, движеща се обратно в небето. Въпреки че планетите в никакъв случай не се „ движат обратно “ безусловно, античните астролози свързват появяването на обръщаща се планета с доста значими събития тук на земята.

Ретроградността нормално се свързва с провокации, които ни принуждават да преразгледаме или създадем равносметка на нашите вярвания, привички или условия – даже и да не мислим, че сме подготвени да го създадем. И макар че астролозите разказват ретроградността като " мощни " астрологични събития, това не са единствено неприятни вести.

 

„ Ре “ - градност символизира размисъл, преоценка и преосмисляне. Като цяло, това е подобаващ миг да разгледаме всички неразрешени въпроси в живота ни, без значение дали са свързани със здраве, връзка, взаимоотношения, кариера, отговорности или персонална мощ, използвайте го като интервал за майсторство.

 

РЕТРОГРАДНА ВЕНЕРА ДО 22 ОКТОМВРИ 2023

Плутон е в своята назадничавост през 2023 година през Водолей и Козирог. Всъщност, в случай че броите интервала на сянка (10 декември 2022 година до 21 януари 2024 г.), той обгръща цялата тази година.

 

РЕТРОГРАДЕН САТУРН ДО 4 НОЕМВРИ 2023

Сатурн ретроградира към един път годишно, което постоянно е неприятна вест за тези в тяхното завръщане на Сатурн. Ретрограден Сатурн в Риби изисква нравствен обзор, вътрешно излекуване, занемаряване на ограничаващите вярвания и овластяване да се ангажирате с вашите ритуали и практики за самообслужване.

Практикувайте съчувствие към себе си, свържете се с интуицията си и преследвайте духовни практики, които подкрепят растежа ви. Поддавайте се на изкушението да избягате изцяло от действителността. Мечтателността е добре, но загубата на фокус върху значимото ще ви коства значително главоболия.

 

РЕТРОГРАДЕН НЕПТУН ДО 6 ДЕКЕМВРИ 2023

Нептун се причислява към Сатурн в неговата назадничавост през Риби, като по този метод в допълнение ускорява нашата вътрешен глас и духовна съгласуваност - в случай че го позволим, несъмнено. Този назадничав Нептун предлага дълбоки благоприятни условия за излекуване. Практикувайте внимателност, занимавайте се с креативен занимания и развивайте самонадеяност.

 

РЕТРОГРАДЕН ЮПИТЕР ДО 31 ДЕКЕМВРИ 2023

Юпитер е планетата на експанзията и неговата назадничавост в знака на Телец ви предизвиква да задълбочите самооценката си. Помислете върху полезностите си и ги съгласувайте с задачите си, поставете си някои цели и се захващайте за работа, като вършиме единствено едно малко нещо едновременно.

 

РЕТРОГРАДЕН УРАН ДО 27 ЯНУАРИ 2024

Ретрограден Уран в Телец съставлява интервал на промяна. Ще бъдете призовани да се освободите от застоялата рутина, да прегърнете смяната и да се бунтувате против това, което не работи (на микро и макро нива).

Прегърнете гъвкавостта, проучете нови благоприятни условия и се отдайте на течението.

 

Бъдете здрави!

Подбрал и изготвил за всички читатели на Trafficnews.bg от езотеричния и астрологичен анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa

 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР